Home » Veelgestelde vragen » Zonnepaneel-experts

Zonnepaneel-experts

Hoe verdient Zonnepaneel-Experts zijn geld?

Ook bij ons moet de schoorsteen roken. Zonnepaneel-experts is ontstaan nadat de oprichters zelf ervaren hebben hoe lastig het is om een betrouwbare aanbieder te vinden. Een bedrijf dat écht kennis van zaken heeft en eerlijk en duurzaam advies durft te geven. Na een zeer slechte ervaring met een aanbieder die gouden bergen beloofde, is Zonnepaneel-experts gestart met uitsluitend aanbieders aangesloten bij Stichting Garantiefonds ZonZeker. Hierdoor heb je opbrengstgarantie en in geval van faillissement nemen zij alle gestelde garanties over.
De offerte-aanvragen worden opgevolgd door de aangesloten aanbieders van zonnepanelen. We ontvangen een vergoeding op het moment dat een klant daadwerkelijk kiest voor een offerte aangedragen via Zonnepanelen-experts.

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes via Zonnepaneel-Experts?

Nee, ben je op zoek zijn naar een aanbieder van zonnepanelen, dan is het geheel gratis om offertes op te vragen, zodat je goed kunt vergelijken. Vervolgens kun je een persoonlijk gesprek inplannen op locatie, online of telefonisch. Ook hier verbinden onze partners geen kosten aan.

Hoe nemen de bedrijven contact op zodra ik een offerte-aanvraag heb gedaan?

Dat hangt af van de gegevens die je met ons deelt. Allereerst versturen we de offerte per e-mail. Als je je telefoonnummer erbij vermeldt, dan nemen de bedrijven net zo makkelijk telefonisch contact op.

Telefonisch advies?

Vul hieronder je telefoonnummer in en wij bellen je op.